Creed Royal Princess Oud Eau de Parfum pentru femei

1×
Creed Royal Princess Oud Eau de Parfum pentru femei
Creed Royal Princess Oud Eau de Parfum pentru femei
75 ml

Cod: CRE3728 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Creed Royal Princess Oud
Compoziție

Royal Princess Oud este un parfum feminin floral lemnos, din atelierul brandului de nișă Creed, un brand dinastic cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

Una dintre notele centrale ale parfumului Royal Princess Aoud, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, adaugă parfumului Royal Princess Oud, de la Creed, un atrăgător aer oriental.

Royal Princess Oud, opera lui Olivier Creed, parfumier din a șasea generație Creed, este un parfum care se inspiră din istoria brandului. Această apă de parfum reînvie opera lui Henry Creed al II-lea, de la începutul secolului 20, atunci când numele Creed era strâns asociat cu curtea regală.

Royal Princess Oud, de la Creed, debutează cu bergamotă siciliană, cu trandafiri și cu violete. Inima sa conține note de iasomie, de vanilie, de paciuli și de iris toscan, iar baza constă din benzoină, gumă dulce din Tailanda, lemn de santal din Mysore și rășină străveche, obținută din scoarța arbuștilor din Asia. Aroma de ansamblu este seducătoare, pasionată, rafinată și elegantă.

Royal Princess Oud, de la Creed, este apreciat mai ales de femeile cărora le plac aromele seducătoare, florale și elegant catifelate. Va câștiga doamnele pasionate de viață, seducătoare și elegante. Parfumul Royal Princess Oud este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, pe tot parcursul anului, dar mai ales primăvara și toamna.

Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag și prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Flaconul, de un roz elegant, este completat de caseta albă, pe care apare cuvântul „millesime“, care este semnul distinctiv al calității. Într-adevăr, acesta arată că, la producția parfumului, au fost folosite cele mai bune ingrediente din acel an.

Royal Princess Oud, de la Creed - un parfum seducător și elegant, pentru femei pasionate de viață.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, violeta, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
patchouli, iasomie, vanilie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
styrax, benzoin, agar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Creed

p>Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Royal Princess Oud1