Treci la conținutul principal

TOP 10 parfumuri de nișă pentru femei

Serge Lutens - Chergui EDP - unisex - Ea iubește parfumurile orientale pentru profunzimea și complexitatea lor. Se potrivesc cu spiritul ei enigmatic și ispititor. Preferă în mod special aromele dulci și apreciază măiestria fină din spatele lor, mai ales atunci când au un pic de farmec franțuzesc. Nu îi e frică să poarte parfumuri intense și senzuale, care îi scot personalitatea în evidență. 

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisex - E spontană, iubește surprizele și nu ar da înapoi de la aventură. Nu are nevoie să fie în centrul atenției, dar un compliment e oricând binevenit. Știe că notele moi, lemnoase pot fi la fel de feminine ca și cele florale.

Montale - Intense Cafe EDP - unisex - Ea caută constant arome îndrăznețe care să i se potrivească de minune. Iubește parfumurile naturale, dar care reușesc să acapareze. Se simte în mod special fascinată de combinația de cafea și vanilie cu esențe de trandafir. Pur și simplu nu îi poate rezista unui parfum realmente franțuzesc.

Juliette Has a Gun - Lady Vengeance EDP - pentru femei - Mirosul profund și feeric de trandafir îi marchează calea. Ea preferă un trandafir opulent, întunecat și încântător în locul unei flori dulci și previzibile. Ea însăși pare să înflorească în centrul atenției, captivând pe toată lumea cu farmecul...și parfumul ei.

Montale - Roses Musk EDP - pentru femei - Ea iubește parfumurile clare, modeste, care nu se străduiesc să provoace, cât să-i accentueze subtil grația. Preferă trandafirii pentru că vede în ei simbolul frumuseții imaculate. Iar cel mai bun parfum pentru ea este acela care face aluzie la senzualitatea ei voalată.

Mancera - Roses Vanille EDP - pentru femei - Ea iubește aromele dulci și intense, care persistă ore întregi. Combinația dintre trandafir și vanilie este divină pentru ea, iar parfumul pe care l-ar purta zi de zi trebuie să fie unul jucăuș și ușor.

Creed - Love in White EDP - pentru femei - Adoră aromele curate și e în căutarea unui parfum rafinat, natural, perfect pentru a fi purtat zi de zi. Ea nu are nevoie să fie în centrul atenției, tot ce-și dorește e pur și simplu să miroasă frumos, motiv pentru care apreciază calitatea adevărată.

Montale - Pure Gold EDP - pentru femei - Combinația de note fructate și note florale e preferata ei, ea fiind întruchiparea romantismului și a nostalgiei. O fascinează abilitatea unui parfum de a lega amintiri cu prezentul, conectând copilaria noastră la maturitate, seriozitatea cu joaca. Pentru ea, un parfum este o îmbinare eternă a acestor contradicții.

Serge Lutens - Ambre Sultan EDP - pentru femei - A trecut de mult peste aromele florale și de citrice. Acum are gusturi mai îndrăznețe, la fel ca personalitatea ei. Nu se mai mulțumește cu ceva mediocru. Parfumul ei trebuie să fie complex și elaborat, cu note orientale, favoritele ei fiind esențele calde de iarnă.

Montale - Dark Purple EDP - pentru femei - Iubește trandafirii, dar încearcă mereu, prin diverse combinații, să-i redescopere altfel decât sunt. Cel mai bine i s-ar potrivi un parfum cald de prune în armonie cu esențe de trandafir. Ar fi un parfum unic și deosebit, la fel ca și personalitatea ei

întregul text ascundeți textul