Escentric MoleculesMolecule 01 Eau de Toilette unisex

34×
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette unisex
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
559RON

Economisiți 35%
100 ml
363RON

363,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ECN0052 | În stoc
1
Adăugați pe produs o scurtă inscripție cu laser, și veți obține un cadou unic.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 24.10.2021

Descriere Escentric Molecules Molecule 01
Compoziție

Dacă sunteți curios și deschis experimentelor, nu lăsați să vă scape apa de toaletă Escentric Molecules Molecule 01. O creație garantată să încânte toți iubitorii și iubitoarele de parfumuri lemnoase, care doresc să iasă din mulțime și să încerce lucruri absolut unice.

  • un parfum lemnos de mosc, pentru femei și bărbați  
  • pentru iubitorii descoperirilor noi și originale
  • poate fi folosit întregul an, dimineața și seara

Compoziția parfumului
Caracterul excepțional al parfumurilor Escentric Molecules se bazează pe faptul că apar în perechi, un parfum fiind o sinteză de ingrediente (așa cum înțeleg conceptul parfumeriei majoritatea oamenilor), iar celălalt fiind dedicat unei note unice (molecule aromatice), care determină caracterul sintezei. La Escentric Molecules Molecule 01, acesta este ingredientul „Iso E Super“, cu o aromă lemnoasă fină și cu caracteristici unice, care îi conferă profunzime și o impresie de catifea.

Iso E Super® este numele mărcii înregistrate a substanței chimice aromatice. Escentric Molecules Molecule 01 este creată doar din acest ingredient unic. Cel care folosește Molecule 01 va percepe o notă plăcută, discretă, de lemn mătăsos, parfumul acestei ape de toaletă unice conferindu-i impresia unei aure de atracție, cu efect foarte puternic asupra oricărei persoane din jur. Însuși creatorul parfumului, Geza Schoen, a declarat că efectul Escentric Molecules Molecule 01 este similar celui al feromonilor.

Povestea parfumului
Brandul german de parfumuri de nișă Escentric Molecules a fost fondat în anul 2006. Geza Schoen s-a hotărât să pătrundă pe piață cu un concept provocator, care reacționează la modul în care sunt create și vândute parfumurile la momentul actual. Conceptul său reprezintă o demistificare a întregului proces. Fiecare parfum al brandului Escentric Molecules este de-a dreptul neobișnuit și provocator.

Compoziție completă

7-ACETYL, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8-OCTAHYDRO-1, 1, 6, 7-TETRAMETHYL NAPHTHALENE Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
Iso E Super
Grupe de parfumuri
lemnoase

Am scris despre Escentric Molecules Molecule 01
Articole

Despre brand Escentric Molecules

Parfumurile Escentric Molecules au fost lansate în anul 2006 și au devenit de la o zi la alta un fenomen mondial absolut. Succesul acestora rezidă în compoziția absolut unică, adesea construită pe baza unui singur ingredient. Tocmai acest minimalism face ca parfumurile Escentric Molecule să fie atât de neobișnuite.

Escentric Molecules celebrează parfumeria ca pe o artă a chimiei. Molecula de aromă Iso E Super, ingredient cheie în aceste parfumuri de nișă, a fost creată în laborator în anul 1973.

A fost însă neglijată de industria parfumurilor, până când a fost pentru prima dată izolată complet de parfumierul berlinez Geza Schoen. Acesta a creat 2 parfumuri - Escentric Molecules Molecule 01 și Escentric Molecules Molecule 02 - legate între ele tocmai de acest ingredient special.

Parfumurile Escentric Molecules sunt persistente și au fost create pentru toți cei în căutarea unor produse extravagante și originale. Aroma lor inedită creează pe fiecare piele o poveste parfumată irepetabilă.

Rating Escentric Molecules Molecule 0133