Treci la conținutul principal
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette unisex + Case
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette unisex + Case
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette unisex + Case
Dimensiune practică, potrivită pentru călătorii.
Ambalaj de călătorie
CompozitieIso E Super
Grupe de parfumurilemnoase

Dacă sunteți curios și deschis experimentelor, nu lăsați să vă scape apa de toaletă Escentric Molecules Molecule 01. O creație garantată să încânte toți iubitorii și iubitoarele de parfumuri lemnoase, care doresc să iasă din mulțime și să încerce lucruri absolut unice.

  • un parfum lemnos de mosc, pentru femei și bărbați  
  • pentru iubitorii descoperirilor noi și originale
  • poate fi folosit întregul an, dimineața și seara

Compoziția parfumului
Caracterul excepțional al parfumurilor Escentric Molecules se bazează pe faptul că apar în perechi, un parfum fiind o sinteză de ingrediente (așa cum înțeleg conceptul parfumeriei majoritatea oamenilor), iar celălalt fiind dedicat unei note unice (molecule aromatice), care determină caracterul sintezei. La Escentric Molecules Molecule 01, acesta este ingredientul „Iso E Super“, cu o aromă lemnoasă fină și cu caracteristici unice, care îi conferă profunzime și o impresie de catifea.

Iso E Super® este numele mărcii înregistrate a substanței chimice aromatice. Escentric Molecules Molecule 01 este creată doar din acest ingredient unic. Cel care folosește Molecule 01 va percepe o notă plăcută, discretă, de lemn mătăsos, parfumul acestei ape de toaletă unice conferindu-i impresia unei aure de atracție, cu efect foarte puternic asupra oricărei persoane din jur. Însuși creatorul parfumului, Geza Schoen, a declarat că efectul Escentric Molecules Molecule 01 este similar celui al feromonilor.

Povestea parfumului
Brandul german de parfumuri de nișă Escentric Molecules a fost fondat în anul 2006. Geza Schoen s-a hotărât să pătrundă pe piață cu un concept provocator, care reacționează la modul în care sunt create și vândute parfumurile la momentul actual. Conceptul său reprezintă o demistificare a întregului proces. Fiecare parfum al brandului Escentric Molecules este de-a dreptul neobișnuit și provocator.

Escentric MoleculesMolecule 01 Eau de Toilette unisex + Case

43×
30 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ECN0113