Mancera Roses VanilleEau de Parfum pentru femei

12×
Mancera Roses Vanille Eau de Parfum pentru femei
Mancera Roses Vanille Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
2 ml
26RON

Cod: MCR0508 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 03.12.2020

Descriere parfum Mancera Roses Vanille
Compoziție

Apa de parfum Mancera Roses Vanille reamintește dulceața delicatesei orientale cunoscută sub numele de lokum sau Turkish Delight.

  • o aromă dulce, de trandafiri și de vanilie
  • bogată și gurmandă
  • feminină și seducătoare

Compoziția parfumului
Roses Vanille debutează cu suculența lămâilor de Calabria. Aceasta este completată de mireasma dulce de lokum - un jeleu de zahăr, parfumat cu apă de trandafiri și cu bergamotă. Tonul senzual de trandafiri este intensificat de baza din vanilie, cu mosc alb și lemn de cedru.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lamaie din Calabria
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, rahat
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, cedru, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Mancera

p>Parfumurile de nişă Mancera ascund în sine magia Orientului, a soarelui, a deşertului şi a luxului etern. În compoziţia acestora găsiţi cele mai bune şi mai scumpe materii prime, cum ar fi lemnul de agar, răşina, pielea şi altele. Cu parfumurile Mancera veți experimenta luxul și unicitatea.
Brandul Mancera a fost fondat în anul 2008, la Paris, la iniţiativa uneia dintre cele mai mari companii de distribuţie din Golful Persic, Al Athar. Parfumurile de nişă Mancera sunt special create pentru toţi iubitorii parfumurilor orientale şi ai culturii arabe.
În afară de ingredientele rafinate, parfumurile de nişă Mancera sunt excepţionale şi datorită flacoanelor de lux, care sunt fabricate din sticlă de cea mai înaltă calitate. Răsfăţaţi-vă cu o adevărată experienţă de lux, folosind parfumurile originale de nişă Mancera!  

Rating Mancera Roses Vanille12