Treci la conținutul principal

TOP 10 parfumuri de nișă pentru bărbați

Amouage - Interlude Men EDP - pentru barbati - Cald, opulent și multi-stratificat, perfect pentru lunile reci! Notele de tămâie, chihlimbar și piele au devenit emblematice când vorbim de parfumurile Amouage. Un aftershave pentru adevărații cunoscători.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisex - El iubește surprizele și nu ar da înapoi de la aventură. Nu are nevoie să fie în centrul atenției, dar un compliment e oricând binevenit. Are gusturi minimaliste și apreciază parfumurile lemnoase.

Montale - Black Aoud EDP - pentru barbati - Un aftershave palpitant și îndrăzneț pentru bărbații care nu se tem să se aventureze în necunoscut. O nouă abordare a combinației de trandafir și lemn de oud, care este destul de neobișnuită în lumea parfumurilor pentru bărbați. O aromă extraordinară, care întoarce capete pe stradă.

Comme Des Garcons Miniatures Collection SET I. - Wonderwood (Men) 9 ml + Amazingreen (Unisex) 9 ml + 2 (Unisex) 9 ml - Preferă să ia propriile sale decizii, așa că de ce să nu l-ai lăsa pe el să aleagă? Aceste trei sticle miniaturale îi permit să-și aleagă favoritul, plus că sunt ideale pentru călătorii. (Fiecare din aceste trei parfumuri sunt disponibile și în varianta full-size)

Creed - Aventus EDP - pentru barbati - Un mascul alfa. Un lider. Un cuceritor. Preferă mirosurile curate, în tonuri de fructe și caută un aftershave unic, care să-i pună în evidență masculinitatea.

Amouage - Epic EDP - pentru barbati - Un parfum memorabil, în continuă schimbare, care a devenit popular printre bărbații care iubesc parfumurile condimentate și lemnoase. Reminiscență a unui basm oriental, cu fiecare capitol mai interesant decât precedentul.

Penhaligon's - Sartorial EDT - pentru barbati - Pentru el, un parfum cu adevărat masculin trebuie să conțină lavandă. Un astfel de parfum ar fi un aftershave cu totul aparte, cu mult diferit de cele clasice.

Montale - Red Vetyver EDP - pentru barbati - Îl dau pe spate aftershave-urile cu note picante. Pentru el, combinația de note lemnoase cu mirodenii sunt simbolul unui parfum masculin...un aftershave complex și rafinat, care va întoarce capete...

Mancera - Cedrat Boise EDP - pentru barbati - Îi plac foarte mult aromele citrice cu care a și crescut, dar acum e un bărbat în toată firea și caută în mod deosebit un parfum bărbătesc, care să-i flateze ego-ul. Iubește atenția primită din partea femeilor și știe că parfumul pe care-l poartă este cartea sa de vizită.

Caron - Yatagan EDT - pentru barbati - Un parfum puternic și viril, creație a parfumeriei franțuzești Caron, care a captivat inimile femeilor și bărbaților de zeci de ani. Mirosul senzual si animalic de castoreum în combinație cu aroma de lemn a creat un aftershave masculin, îndrăzneț și plin de caracter.

întregul text ascundeți textul