TOP 10 parfumuri de nișă pentru bărbați

Amouage - Interlude Men EDP - pentru barbati - Cald, opulent și multi-stratificat, perfect pentru lunile reci! Notele de tămâie, chihlimbar și piele au devenit emblematice când vorbim de parfumurile Amouage. Un aftershave pentru adevărații cunoscători.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisex - El iubește surprizele și nu ar da înapoi de la aventură. Nu are nevoie să fie în centrul atenției, dar un compliment e oricând binevenit. Are gusturi minimaliste și apreciază parfumurile lemnoase.

Montale - Black Aoud EDP - pentru barbati - Un aftershave palpitant și îndrăzneț pentru bărbații care nu se tem să se aventureze în necunoscut. O nouă abordare a combinației de trandafir și lemn de oud, care este destul de neobișnuită în lumea parfumurilor pentru bărbați. O aromă extraordinară, care întoarce capete pe stradă.

Comme Des Garcons Miniatures Collection SET I. - Wonderwood (Men) 9 ml + Amazingreen (Unisex) 9 ml + 2 (Unisex) 9 ml - Preferă să ia propriile sale decizii, așa că de ce să nu l-ai lăsa pe el să aleagă? Aceste trei sticle miniaturale îi permit să-și aleagă favoritul, plus că sunt ideale pentru călătorii. (Fiecare din aceste trei parfumuri sunt disponibile și în varianta full-size)

Creed - Aventus EDP - pentru barbati - Un mascul alfa. Un lider. Un cuceritor. Preferă mirosurile curate, în tonuri de fructe și caută un aftershave unic, care să-i pună în evidență masculinitatea.

Amouage - Epic EDP - pentru barbati - Un parfum memorabil, în continuă schimbare, care a devenit popular printre bărbații care iubesc parfumurile condimentate și lemnoase. Reminiscență a unui basm oriental, cu fiecare capitol mai interesant decât precedentul.

Penhaligon's - Sartorial EDT - pentru barbati - Pentru el, un parfum cu adevărat masculin trebuie să conțină lavandă. Un astfel de parfum ar fi un aftershave cu totul aparte, cu mult diferit de cele clasice.

Montale - Red Vetyver EDP - pentru barbati - Îl dau pe spate aftershave-urile cu note picante. Pentru el, combinația de note lemnoase cu mirodenii sunt simbolul unui parfum masculin...un aftershave complex și rafinat, care va întoarce capete...

Mancera - Cedrat Boise EDP - pentru barbati - Îi plac foarte mult aromele citrice cu care a și crescut, dar acum e un bărbat în toată firea și caută în mod deosebit un parfum bărbătesc, care să-i flateze ego-ul. Iubește atenția primită din partea femeilor și știe că parfumul pe care-l poartă este cartea sa de vizită.

Caron - Yatagan EDT - pentru barbati - Un parfum puternic și viril, creație a parfumeriei franțuzești Caron, care a captivat inimile femeilor și bărbaților de zeci de ani. Mirosul senzual si animalic de castoreum în combinație cu aroma de lemn a creat un aftershave masculin, îndrăzneț și plin de caracter.

întregul text ascundeți textul

Top 10 parfumuri de nișă pentru bărbați
Filtru
Interval de prețuri

la

Intensitate
Oportunitate
Grupe de parfumuri
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   5