Mancera Cedrat Boise Eau de Parfum unisex

47×
Mancera Cedrat Boise Eau de Parfum unisex
Mancera Cedrat Boise Eau de Parfum unisex
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
619RON

Economisiți 49%
120 ml
315RON

263RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MCR0164 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Mancera Cedrat Boise
Compoziție

Apa de parfum Mancera Cedrat Boise combină arome de citrice, de lemn și de piele, într-o compoziție înviorătoare, de vară.

  • un parfum citric persistent
  • o aromă solară și înviorătoare
  • un parfum vesel și lejer, pentru zile fierbinți

Compoziția parfumului
Mancera Cedrat Boise debutează cu acorduri de lămâie siciliană și de coacăze negre și cu note picante. Inima conține note de iasomie acvatică și de frunze de paciuli, iar baza este compusă din tonuri lemnoase, cu mușchi de stejar și vanilie, cu un interesant acord întunecat, de piele.

Povestea parfumului
Cedrat Boise a fost lansat în anul 2011. Este compus din ingrediente rare și luxoase, compoziția fiind inspirată de stilul Art Deco. Combină cele mai bune elemente din stilul occidental și din cel oriental. Este un parfum sofisticat, care degajă prospețimea fructelor, o seducție florală și un final somptuos.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
coacaze negre, lamaie siciliana, condimente
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
frunze de patchouli
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, mușchi de stejar, tonuri lemnoase, vanilie
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Mancera

p>Parfumurile de nişă Mancera ascund în sine magia Orientului, a soarelui, a deşertului şi a luxului etern. În compoziţia acestora găsiţi cele mai bune şi mai scumpe materii prime, cum ar fi lemnul de agar, răşina, pielea şi altele. Cu parfumurile Mancera veți experimenta luxul și unicitatea.
Brandul Mancera a fost fondat în anul 2008, la Paris, la iniţiativa uneia dintre cele mai mari companii de distribuţie din Golful Persic, Al Athar. Parfumurile de nişă Mancera sunt special create pentru toţi iubitorii parfumurilor orientale şi ai culturii arabe.
În afară de ingredientele rafinate, parfumurile de nişă Mancera sunt excepţionale şi datorită flacoanelor de lux, care sunt fabricate din sticlă de cea mai înaltă calitate. Răsfăţaţi-vă cu o adevărată experienţă de lux, folosind parfumurile originale de nişă Mancera!  

Rating Mancera Cedrat Boise47