Mancera Cedrat Boiseeau de parfum unisex

42×
Mancera Cedrat Boise eau de parfum unisex
Mancera Cedrat Boise eau de parfum unisex
Livrare gratuită
619RON

Economisiți 30%
120 ml
434RON

Cod: MCR0164 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 31.01.2020
Ridicare personală
vineri 31.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Mancera Cedrat Boise
Compoziție

Cedrat Boise este un parfum unisex citric și aromatic, de la brandul francez de nișă Mancera, ale cărui parfumuri sunt produse din ingrediente rare și luxoase, inspirate din stilul Art Deco.

Apa de parfum Mancera Cedrat Boise, lansată în 2011, trezește în mod constant admirația și entuziasmul celor mai pretențioși cunoscători de parfumuri.

Mancera Cedrat Boise se deschide cu acorduri de lămâie siciliană, însoțită de coacăze negre și de note picante.

În inimă percepem note de iasomie de apă și de frunze de paciuli, iar baza este formată din note lemnoase, de piele, de mușchi de stejar și de vanilie. Per ansamblu, parfumul dă impresia de aromatic, picant, cald și catifelat. Este versatil, seducător și sofisticat.

Cedrat Boise este potrivit atât ziua, cât și seara, mai ales în lunile calde. Îi conferă celui care-l folosește senzația de a fi special și îl ajută discret să iasă în evidență din mulțime.

Compoziție

Note varf
condimente, lamaie siciliana, coacaze negre
Note inima
frunze de patchouli
Note baza
piele, tonuri lemnoase, vanilie, mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Mancera

Parfumurile de nişă Mancera ascund în sine magia Orientului, a soarelui, a deşertului şi a luxului etern. În compoziţia acestora găsiţi cele mai bune şi mai scumpe materii prime, cum ar fi lemnul de agar, răşina, pielea şi altele. Cu parfumurile Mancera veți experimenta luxul și unicitatea.
Brandul Mancera a fost fondat în anul 2008, la Paris, la iniţiativa uneia dintre cele mai mari companii de distribuţie din Golful Persic, Al Athar. Parfumurile de nişă Mancera sunt special create pentru toţi iubitorii parfumurilor orientale şi ai culturii arabe.
În afară de ingredientele rafinate, parfumurile de nişă Mancera sunt excepţionale şi datorită flacoanelor de lux, care sunt fabricate din sticlă de cea mai înaltă calitate. Răsfăţaţi-vă cu o adevărată experienţă de lux, folosind parfumurile originale de nişă Mancera!  

Rating Mancera Cedrat Boise