Montale Red Vetiver Eau de Parfum pentru bărbați

9×
Montale Red Vetiver Eau de Parfum pentru bărbați
Montale Red Vetiver Eau de Parfum pentru bărbați
100 ml

Cod: MNT1541 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Montale Red Vetiver
Compoziție

Red Vetyver, de la Montale, este un parfum masculin, oriental și lemnos, cu un accent major pus pe nota de vetiver. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, oferă o uimitoare uniune a contrastelor, într-o interpretare inventivă a notei clasice de vetiver. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Red Vetyver amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Parfumul unic Red Vetyver, de la Montale, este construit pe baza unui contrast uimitor între condimentele incandescente și prospețimea verde și răcoroasă a notei de vetiver. Utilizarea originală a vetiverului, în contrast cu piperul negru și împreună cu notele lemnoase de paciuli, într-un foc continuu și picant, fac din parfumul Red Vetyver o adevărată aventură, în special pentru cei care îndrăgesc vetiverul și condimentele. Compoziția este constituită din vetiver haitian, cedru de munte marocan din Atlas, paciuli, grepfrut, piper și balsam din Peru. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, parfumul Red Vetyver utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Parfumul Red Vetyver este o adevărata comoară din colecția lui Pierre Montale. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum absolut original, de care veți deveni aproape dependent. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, parfumul Red Vetyver utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Red Vetyver, de la Montale, este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, pe tot parcursul anului. Îi va atrage pentru totdeauna pe iubitorii de vetiver și de mirodenii, mai ales într-o variantă inovatoare. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Red Vetyver, de culoarea roșu închis, cu decorațiuni aurii, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Red Vetyver, de la Montale - contraste încântătoare, oferind o concepție inovatoare a amestecului dintre vetiver și notele picante.

Compoziție

Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, balsam peruvian, cedru, grapefruit, vetiver
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Red Vetiver9