Amouage InterludeEau de Parfum pentru bărbați

52×
Amouage Interlude Eau de Parfum pentru bărbați
Amouage Interlude Eau de Parfum pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
1.405RON

Economisiți 32%
100 ml
955RON

Cod: AMU0164 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 04.12.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Amouage Interlude
Compoziție

Când parfumul devine artă, îl delectează pe cel care-l folosește cu o experiență senzorială de neuitat. Original și cald, parfumul pentru bărbați Amouage Interlude oferă un refugiu liniștit și intim, în mijlocul haosului lumii moderne.

  • un parfum profund, fumuriu, balsamic și lemnos
  • abstract și spiritual, face apel la instinctele primare 
  • complex și puternic, cu o persistență excelentă

Compoziția parfumului
Tonurile picante, de piper și de oregano, învelesc inima dulce și balsamică, de ambră, cu labdanum și opoponax. Intensă și fumurie, nota de tămâie evocă o meditație profundă, în liniștea unui templu antic. Baza, cu tonuri de piele, de oud și de paciuli, luminează scena cu o lumină slabă și mată, în timp ce lemnul de santal netezește contururile ascuțite.

Povestea parfumului
Interlude, denumit după mica piesă muzicală care leagă părțile unei opere, este parfumul unui moment de liniște, într-o lume agitată. Imaginați-vă o trupă de dansatori, care repetă coregrafia pe acoperișul unei case pariziene. Toată agitația orașului este mult sub nivelul lor. Sunt singuri și dansează doar pentru ei înșiși. Este un moment prețios din viață, care permite o perspectivă nouă: calmarea neliniștii prin concentrarea gândirii spre interior.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
oregano, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
commiphora opoponax, cistus, cihlimbar, tamaie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri fumrii, piele, patchouli, agar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Interlude52