Treci la conținutul principal

Amouage

Amouage

Descoperiți Amouage –⁠ o casă de parfumuri de lux, cunoscută prin parfumurile sale de cea mai înaltă calitate, în a căror compoziție veți găsi doar ingrediente de calitate premium, colecționate din întreaga lume. Acest brand unește estul cu vestul și arta tradițională arabă cu inovațiile moderne.

 

Povestea brandului Amouage începe în anul 1983, în Sultanatul Oman, a cărui urmă se regăsește în orice parfum Amouage. Toate parfumurile se amestecă manual, iar în acestea nu veți găsi alte ingrediente decât cele prețioase și alese cu cea mai mare atenție, care creează nu doar contraste interesante, ci și combinații elegante și armonioase. Rezultatul: parfumuri persistente, cu o urmă de patină, care vă vor învălui simțurile ca o pelerină mătăsoasă de lux.

Încercați parfumurile Amouage și convingeți-vă, pe propria piele, de calitatea superioară, incomparabilă și de creația artizanală. Cele mai iubite parfumuri sunt Amouage Reflection, Gold, Jubilation, Epic, Dia, Honour sau Interlude care, încet-încet, au devenit renumite în lumea parfumurilor. 

întregul text ascundeți textul