Parfumuri Amouage

Amouage

Descoperiți Amouage –⁠ o casă de parfumuri de lux, cunoscută prin parfumurile sale de cea mai înaltă calitate, în a căror compoziție veți găsi doar ingrediente de calitate premium, colecționate din întreaga lume. Acest brand unește estul cu vestul și arta tradițională arabă cu inovațiile moderne.

 

Povestea brandului Amouage începe în anul 1983, în Sultanatul Oman, a cărui urmă se regăsește în orice parfum Amouage. Toate parfumurile se amestecă manual, iar în acestea nu veți găsi alte ingrediente decât cele prețioase și alese cu cea mai mare atenție, care creează nu doar contraste interesante, ci și combinații elegante și armonioase. Rezultatul: parfumuri persistente, cu o urmă de patină, care vă vor învălui simțurile ca o pelerină mătăsoasă de lux.

Încercați parfumurile Amouage și convingeți-vă, pe propria piele, de calitatea superioară, incomparabilă și de creația artizanală. Cele mai iubite parfumuri sunt Amouage Reflection, Gold, Jubilation, Epic, Dia, Honour sau Interlude care, încet-încet, au devenit renumite în lumea parfumurilor. 

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute

Despre brandul Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine - Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna. 

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.