Amouage Imitation Eau de Parfum pentru bărbați

1×
Amouage Imitation Eau de Parfum pentru bărbați
Amouage Imitation Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
1.466RON

1.466,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AMU04553 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 18.06.2021

Descriere Amouage Imitation
Compoziție

Descoperiți aroma libertății ascunsă într-o sticlă cu design îndrăzneț. Inspirată de subcultura anilor ’70 din New York, apa de parfum pentru bărbați Amouage Imitation este o creație unică, dedicată bărbatului modern, nesupus regulilor sau cuprins de prejudecăți. Notele intense de piele fac din acest parfum o amprentă personală, adaptabilă oricărui tip de piele. Notele condimentate sporesc aerul misterios care vă va învălui în timpul purtării. O alegere perfectă pentru bărbatul care acționează după instinct.

  • parfum cu note condimentate și de piele
  • pentru bărbatul îndrăzneț
  • potrivit pentru zi și seară

Compoziția parfumului
Parfumul cucerește prin note condimentate de nucșoară, piper negru și cedru, acestea oferindu-i un aer puternic masculin, fermecător. Adânc, spre inima parfumului, găsiți note surprinzătoare florale de trandafir turcesc, violetă și orris. Acestea transformă apa de parfum într-una extrem de versatilă și iubită, surprinzând perfect libertatea câmpurilor înflorite. Notele de bază profunde de piele, vetiver, mir și paciuli transformă călătoria olfactivă într-una de neuitat, oferind profunzime și persistență.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
nucsoara, lamaie, piper negru
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
stanjenel, violeta, trandafir turcesc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, castoreum, smirna, patchouli, piele
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Imitation1