Treci la conținutul principal
Amouage Journey Eau de Parfum pentru bărbați
Amouage Journey Eau de Parfum pentru bărbați
Amouage Journey Eau de Parfum pentru bărbați
Amouage Journey Eau de Parfum pentru bărbați
Note varf
extras din portocala amara, cardamom, bergamota, piperul de Sichuan, portocala amara
Note inima
boabe de ienupar, tamaie, geraniol, frunze de tutun
Note baza
tonka, nagarmotha, mosc, piele
Grupe de parfumuripicante, lemnoase

Amouage Journey este un parfum bărbătesc picant și lemnos, cu o puternică fațetă aromatică. Acest parfum unic, creație a unui brand de lux independent, cu sediul la Londra, se inspiră din patrimoniul bogat și variat al originilor sale - Sultanatul Oman. Este complex și interesant și, la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație.

Amouage Journey pentru bărbați este o apă de parfum rafinată, care sugerează o călătorie plină de transformări. Aroma sa extrem de masculină este dată de compoziția luminoasă și plină de strălucire, ce sugerează comploturi surprinzătoare. Journey își reiterează caracterul lemnos și picant prin debutul ardent al notelor de piper de Sichuan și de cardamon, împrospătate de bergamota picantă și de artificiile florilor de neroli. În inimă predomină acordurile de ienupăr cu tămâie, de extract pur din geranium și de frunze de tutun. Compoziția parfumată are la bază acordurile de fasole tonka, uleiul de nagarmotha (cunoscut și sub numele de Cyperus scariosus sau căprișor) și moscul, care pune în valoare parfumul natural al pielii.

Prin aromele sale complexe, Amouage Journey, apa de parfum cu o reală valoare artistică, atrage atenția încă de la început, până la îndepărtatul final, evocând o călătorie interesantă. Aromei sale picant lemnoase nu-i lipsește fațeta orientală, și, mai ales, un nivel deosebit de ridicat de bogăție și de curaj. Acest parfum cu multiple fațete captează inimile clienților, în special datorită notei sale cremoase, surprinzător de plăcute, care calmează ușor fantasticul debut înflăcărat, ce evocă magicul dragon chinezesc.

Apa de parfum Amouage Journey este aroma perfectă pentru bărbații curajoși, care adoră să fie în centrul atenției. Se poate folosi atât ziua cât și seara, pe tot parcursul anului. Va câștiga totdeauna bărbații cărora le plac parfumurile complexe, cu fațete lemnoase și picante și cu compoziții bogate, luxoase și foarte originale. Trebuie încercat și de iubitorii parfumurilor de elită, care apreciază adevărata calitate și precizia din fiecare etapă de producție a parfumurilor.

Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează de asemenea prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Journey, de o superbă culoare roșu închis, cu elemente decorative din aur, impresionează prin designul elegant și sofisticat, ce sugerează bogăție. Ambalajul este completat de o frumoasă casetă în galben și roșu, care amintește de un fagure de miere.

Amouage Journey - o aromă focoasă, palpitant de complexă, cu un surprinzător suflu de delicatețe, pentru bărbații curajoși.

AmouageJourney Eau de Parfum pentru bărbați

6×
100 ml
1.815RON

Descoperiți seturi cu aceste produse. (1)
2 de buc. în stoc | 1.815,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: AMU0201

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Doresc să aflu despre gravură mai multe
Sameday - Express
luni 29.04.2024
Ridicare personală
sâmbătă 27.04.2024