Treci la conținutul principal

MACHIAJ DE MIREASĂ

Fii irezistibilă în ziua nunții tale! Am selectat pentru tine cele mai bune produse pentru machiajul de nuntă. Arată excelent și rezistă pe față întreaga zi, oricât de solicitantă ar fi. Pe care să le alegi și cum să te machiezi pentru nuntă?

 

  • Machiajul miresei trebuie să reziste la căldură, la lacrimi și la sărutări. Alege un primer bun sub machiaj, ruj și fardul de ochi. De preferat sunt cele rezistente la apă - și nu uita să fixezi bine rezultatul, cu o pudră fixatoare și un fixator de ruj.
  • Machiajul trebuie să reflecte stilul nunții. Faci nunta la un conac? Atunci alege un machiaj romantic. Pentru o nuntă pe plajă, optează pentru nuanțe de bronz, care evidențiază bronzul pielii.
  • Machiajul miresei trebuie să arate armonios. Rujul, fardul de pleoape și lacul de unghii, toate trebuie armonizate ca o simfonie.
  • Machiajul miresei trebuie să arate bine în fotografii, iar ședințele foto cer culori mai vii. Dar nu exagera! Evită ochii fumurii și liniile de tuș prea groase.
  •  

La final, nu uita să testezi machiajul de nuntă în avans - nu doar aspectul, ci și persistența lui. Doar astfel poți fi sigură că, în ziua Z, totul va fi perfect. 

întregul text ascundeți textul