Estée LauderBronze Goddess iluminator

Estée Lauder Bronze Goddess iluminator
Estée Lauder Bronze Goddess iluminator
Economisiți
249RON

Economisiți 36%
culoare Heat Wave 9 g
158RON

În stoc | 1.755,56RON / 100 g, incl. TVA | Cod: EST10999
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Estée Lauder de peste 350 RON și vă oferim cadou un mini set pentru îngrijirea pielii cu o geantă frumoasă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Simțiți-vă ca o zeiță a frumuseții atunci când vă machiați. Iluminatorul Estée Lauder Bronze Goddess conferă chipului o strălucire și luminozitate asemănătoare perlelor. Accentuând delicat zonele feței, iluminatorul scoate în evidență cele mai frumoase trăsături, pentru a vă putea bucura de un aspect sănătos și plin de vitalitate întreaga zi.

Caracteristici:

  • iluminează delicat cele mai proeminente zone ale feței
  • subliniază farmecul natural al tenului
  • conferă un aspect luminos, perlat
  • iluminare radiantă
  • textură pudrată

Aplicare:
Cu o pensulă pentru iluminator se aplică pe zonele cele mai înalte ale feței, respectiv pe pomeți, vârful nasului, sub sprâncene și în colțul intern al ochilor.

Sfat Notino:
Folosiți iluminatorul Estée Lauder Bronze Goddess alături de bronzerul din aceeași colecție pentru un machiaj complet.

Caracteristici

Consistență
compact

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.