ArdellWispies Pentru fixarea genelor

9×
Ardell Wispies Pentru fixarea genelor
Ardell Wispies Pentru fixarea genelor
Demi Wispies Black
22RON

În stoc | 22,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ARD1983

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

V-ați dorit întotdeauna gene lungi și dese, dar natura a fost zgârcită cu dvs.? Nu disperați, genele adezive Ardell Wispies vă transformă visul în realitate. Sunt realizate manual, din material natural și conferă profunzime privirii dvs.

Caracteristici:

  • intensifică la maximum privirea și îi conferă un plus de dramatism
  • asigură un aspect atrăgător și completează minunat orice machiaj
  • ideale pentru ocazii deosebite
  • pot fi utilizate în mod repetat

Ingrediente:

  • 100% păr uman sterilizat

Mod de aplicare:
Dacă aveți genele drepte, le puteți întoarce în prealabil cu o periuță sau le puteți rimela, pentru o aplicare mai ușoară. Machiați genele naturale înainte de aplicarea celor artificiale. Plasați genele Ardell pe pleoape cu o pensetă, din colțul interior al ochiului, de-a lungul genelor naturale, și vedeți dacă vă convine forma. Dacă este necesar, scurtați genele false cu o forfecuță. Aplicați adezivul pentru gene din tub direct pe gene și așteptați 30 de secunde să se stabilizeze. Cu ajutorul unei pensete, țineți genele pe centrul pleoapei, cât mai aproape de linia naturală a genelor, și apăsați ușor cu vârfurile degetelor. Seara, înainte de culcare, dezlipiți ușor genele și curățați-le, pentru utilizarea ulterioară.

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.