Artdeco Magic Fix bază pentru ruj

4×
Artdeco Magic Fix bază pentru ruj
Artdeco Magic Fix bază pentru ruj
Economisiți
62RON

Economisiți 14%
5 ml
53RON

1.060,00RON / 100 ml, incl. TVA
  Cod: ART1855 | 3 de buc. în stoc
  1
  Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
  miercuri 04.08.2021
  Ridicare personală
  începând de mâine marți 03.08.2021

  Descriere Artdeco Magic Fix
  Caracteristici

  Artdeco Magic Fix este un ajutor magic, care protejează orice ruj cu un scut invizibil. Împiedică imprimarea sa pe pahare, pe șaluri sau pe gulerele cămășilor și-i asigură o rezistență de lungă durată.

  Caracteristici:

  • fixează culoarea pe buze, împiedicând imprimarea sau întinderea sa
  • asigură fixarea oricărui tip de ruj, pe durata întregii zile
  • rujul devine rezistent la apă și la sărut
  • hrănește și calmează buzele

  Compoziție:

  • ulei de bergamotă - are o aromă de flori și fructe și un efect relaxant
  • ulei de lavandă - are efecte hrănitoare și relaxante

  Mod de aplicare:
  Se conturează buzele, se aplică rujul și se usucă ușor buzele cu un șervețel cosmetic. Folosind pensula, se aplică fixatorul cu o singură trecere pe buza superioară și o a doua trecere pe buza inferioară. Se lasă să se usuce cu buzele întredeschise, iar la final se umezesc ușor buzele cu limba.
  În cazul utilizării unui ruj foarte gras, se va repeta aplicarea.

  Compoziție completă

  ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), ETHYLCELLULOSE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, SILICA, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, LINALOOL, LIMONENE, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
  Întregul text

  Caracteristici

  Culoare
  transparent
  Efect
  rezistent la apă

  Despre brand Artdeco

  Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

  Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

  Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

  Rating Artdeco Magic Fix4