Treci la conținutul principal

Guess

Guess

Ținute cu stil, ușor provocatoare, blugi emblematici și parfumuri extraordinare, pentru bărbați și femei – acesta este brandul american Guess.

Povestea acestui brand celebru începe în anul 1981, când frații Marciano și-au schimbat reședința din Franța cu una din însorita California, cu ideea de a trăi visul american. Acolo au devenit celebri mulțumită produselor din denim și, astfel, brandul Guess a devenit sinonim cu un stil de viață tineresc, sexy și plin de aventură. În plus, datorită reclamelor sale celebre, fiecare om cunoaște numele Guess, iar acum, brandul a devenit un imperiu (nu doar) al denimului

Primul parfum Guess și-a făcut apariția în anul 1990. Astăzi, brandul a produs nenumărate parfumuri pentru femei și bărbați, iar noi vă putem garanta că, din gama variată, fiecare își va putea alege parfumul potrivit. Încercați apa de parfum pentru femei, Guess by Marciano, cu tonuri de fructe și flori, parfumul Guess Seductive, cu mirosul său fructat-floral, cu un strop de vanilie, de pară și de citrice, sau parfumul proaspăt și dulce Guess Girl. În schimb, bărbații pot savura mirosul ușor picant al apei de toaletă Guess By Marciano for Men sau orientalul Guess Seductive Homme. Nu putem să nu amintim și apa de toaletă Guess 1981, perfectă atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

întregul text ascundeți textul