Victoria's Secret

Despre brandul Victoria's Secret

Transformați-vă într-un îngeraș seducător, după care se întorc toate capetele. Fie că doriți să uimiți prin gingășie, să fermecați prin senzualitate sau să impresionați prin rafinament, cosmeticele Victoria's Secret reprezintă delectarea absolută.

 

Brandul Victoria's Secret este asociat de obicei cu lenjeria luxoasă, cu care ne răsfață din 1977. Astăzi, însă, este cunoscut și pentru produsele cosmetice create în colaborare cu numeroși parfumieri cu nume sonore, precum și pentru numeroasele parfumuri originale. Datorită lor, Victoria's Secret a câștigat multe cliente entuziaste și fidele, în întreaga lume.

Spray-urile de corp Victoria's Secret sunt disponibile în mai multe variante, indiferent dacă doriți o aromă dulce de fructe, florală sau exotică. Într-un nor parfumat unic vă va învălui și populara apă de parfum Victoria's Secret Bombshell. Un parfum senzual, care vă mângâie sufletul și vă intensifică sex-appealul natural. Sau poate preferați inconfundabila aromă de cocos? Soluția perfectă este Victoria's Secret Coconut Passion, o gamă ce conține, în afară de spray-ul de corp, gel de duș și loțiune de corp, într-o perfectă armonie aromată.

întregul text ascundeți textul

Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   78
  •   26
  •   8
  •   4
Cele mai vândute

Victoria’s Secret

Compania Victoria’s Secret  a fost lansată în 1977, de Roy Raymond pentru a servi un segment de piață care nu era reprezentat în categoria magazinelor de lenjerie pentru femei.  Raymond a creat un spațiu în care bărbații puteau cumpăra lenjerie pentru partenerele lor într-un mediu primitor, cu staff bine informat și prietenos.  Victoria’s Secret  avea să devină nu doar un magazin, ci un întreg univers al feminității și al senzualității. De la magazine cu atmosferă de budoar victorian, până la showuri de modă extravagante cu celebrii Victoria’s Secret  Angels, compania va rămâne în istorie pentru modul în care a revoluționat industria lenjeriei pentru femei.

În 2012, compania a fost desemnată cel mai important brand de fashion și lifestyle în Statele Unite. Strategia de dezvoltare este simplă: campanii de marketing agresive și produse noi lansate constant. Săptămânal, clienții fideli ai brandului vizitează magazinele pentru că există mereu ceva nou de îndrăgit și de cumpărat. Produsele Victoria’s Secret  sunt vândute în peste 1.600 de magazine din întreaga lume, online pe site-ul propriu dar și în magazinele partenere.

Victoria’s Secret  Beauty

Conceptul de „afordable luxury” stă la baza liniei de cosmetice care include colecțiile prestigioase de parfumuri, body mists, body sprays, loțiuni de corp, și produse de make-up.

Parfum Victoria’s Secret Seducția parfumului Victoria’s Secret  vine din forța sa incredibilă de a crea o personalitate unică pentru cea care îl poartă. Parfumul se contopește cu caracterul unică a fiecăreia, lăsând în urmă o aromă unică, distinctivă, personală.

Mark Knitowski, Senior VP Product Innovations și „parfumierul” Victoria’s Secret  călătorește frecvent in Islanda, Maroc, Amazon, Cuba și Sudul Franței în căutarea celor mai proaspete ingrediente care să confere parfumurilor profunzime, longevitate și exotism. În magazine este mereu în contact cu clienții, cu personalul magazinelor pentru  a colecta feedback extrem de prețios în dezvoltarea creațiilor viitoare. Misiunea lui Knitowski este să anticipeze trendurile și să continue să lanseze parfumuri memorabile ca Victoria, Night, Pure Seduction, Pure Daydream, Secret Charm, Love Spell, Tease și popularul  Bombshell.

Victoria’s Secret  Bombshell

Un parfum fructat aromatic floral, Victoria’s Secret Bombshell este cel mai bine vândut parfum Victoria’s Secret. Notele de citrice combinate cu fructul pasiunii brazilian, Bujor Shangri-la, vanilie de Madagascar, și pin italian creează un aromă feminină, extrem de rafinată, care poate fi purtată atât în timpul zilei, cât și seara. Parfumurile Victoria’s Secret  sunt alegerea potrivită pentru cele care își doresc un parfum feminin, erotic și luxos.

Victoria’s Secret  body spray

În cazul în care ai un stil de viață activ și preferi o concentrație mai redusă de parfum  dar totuși îți dorești efectul feminin și senzual al parfumurilor Victoria’s Secret , încearcă un spray hidratant și revitalizant pentru corp sau o loțiune hidratantă. Ambele variante sunt disponibile într-o multitudine de arome: Sheer Love, Pure Seduction, Mango, Coconut Passion, Secret Charm, Love Spell, Passion Struck și multe altele.

Victoria’s Secret  România

Victoria’s Secret  București s-a lansat pe 12 Octombrie 2019, în Băneasa Shopping City, unul din cele mai importante spații comerciale din București. Victoria’s Secret România oferă toată gama de produse a brandului de la celebrele colecții de lenjerie intimă, lenjerie de noapte și Victoria’s Secret  PINK, o gamă de accesorii și îmbrăcăminte pentru studente.  În magazin, poți descoperi toate liniile de parfumuri Victoria's secret, precum și produse de îngrijire corporală și de make-up.