Victoria's SecretVelvet Petals Shimmer spray pentru corp cu particule stralucitoare pentru femei

7×
Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer spray pentru corp cu particule stralucitoare pentru femei
Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer spray pentru corp cu particule stralucitoare pentru femei
250 ml

Cod: VIS04151 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer

Vă doriți o piele parfumată și strălucitoare? Nimic mai simplu! Strălucitor și parfumat, spray-ul de corp revigorant pentru femei Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer vă oferă o strălucire radiantă, învăluindu-vă într-o aromă proaspătă de glazură de migdale și lemn de santal.

  • parfum floral și catifelat
  • pentru femeia romantică și senzuală
  • potrivit pentru tot timpul anului

Compoziția parfumului
Compoziția spray-ului de corp este îmbogățită cu ingrediente hidratante, ceea ce oferă pielii o îngrijire de lungă durată. Răsfățați-vă simțurile cu aroma armonioasă de glazură de migdale!

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer6