Victoria's Secret Rush spray pentru corp pentru femei

11×
Victoria's Secret Rush spray pentru corp pentru femei
Victoria's Secret Rush spray pentru corp pentru femei
250 ml
44RON

17,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VIS0862 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 09.05.2021

Descriere Victoria's Secret Rush

Răsfățați-vă cu aroma demențială de fructe care vă va umple de energie și bună dispoziție. Spray-ul de corp Victoria's Secret Rush vă învăluie pielea într-o aromă plăcută și delicată, care rezistă întreaga zi. O aromă scânteietoare potrivită pentru femeia veselă, energică și optimistă.

  • evidențiază partea feminină pasională
  • oferă o senzație plăcută revigorantă
  • o aromă de fructe pentru femeile cărora le place să se bucure de viață

Compoziția parfumului
Spray-ul de corp parfumat posedă o mireasmă delicioasă de acorduri de mandarină, amestecate cu tonuri de lemn senzual. O combinație curată și proaspătă, dar în același timp seducătoare, care subliniază perfect latura feminității oferind energie pozitivă, revigorare instantanee și încredere în sine.

Notino tip:
Pentru un parfum și mai intens și de lungă durată este indicat să folosiți și alte produse din aceeași colecție.

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Rush11