Victoria's SecretAqua Kiss lapte de corp pentru femei

2×
Victoria's Secret Aqua Kiss lapte de corp pentru femei
Victoria's Secret Aqua Kiss lapte de corp pentru femei
Economisiți
64RON

Economisiți 23%
236 ml
49RON

20,76RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VIS0835 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Victoria's Secret Aqua Kiss
Compoziție

Hidratați-vă intens pielea în timp ce o parfumați, cu loțiunea de corp Victoria's Secret Aqua Kiss! Formula ușoară se absoarbe rapid în piele și oferă o hidratare de până la 24 de ore. Produsul completează perfect parfumul de corp din aceeași gamă, ambele oferind o aromă proaspătă. Loțiunea hrănește eficient pielea iar utilizată regulat, o lasă fină ca mătasea.

Caracteristici:

  • oferă o hidratare de până la 24 de ore
  • parfumează pielea
  • hrănește pielea
  • lasă pielea fină ca mătasea
  • aromă proaspătă
  • se absoarbe rapid

Aplicare:
Aplicați pe corp și masați până se absoarbe în piele.

Compoziție

Consistență
lapte

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Aqua Kiss2