Victoria's Secret Coconut Passion spray pentru corp pentru femei

48×
Victoria's Secret Coconut Passion spray pentru corp pentru femei
Victoria's Secret Coconut Passion spray pentru corp pentru femei
Lichidare de stoc
250 ml
44RON

17,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VIS0838 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Victoria's Secret Coconut Passion

Aroma excepțională a spray-ului Victoria’s Secret Fantasies Coconut Passion vă va purta în lumea viselor!

  • tropical și captivant
  • ideal după duș
  • este blând cu pielea

Compoziția:
Spray-ul pentru corp Coconut Passion are talentul uimitor de a seduce, asta datorită amestecului pasionant de crini, vanilie și nucă de cocos.

Povestea:
Spray-ul de corp captivant și jucăuș, Coconut Passion este o combinație minunată de arome de la Victoria's Secret, care lasă pielea moale și parfumată.

Compoziție

Compozitie
lacramioare, cocos, vanilie, aloe vera, musetel

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Coconut Passion48