Victoria's SecretCoconut Passion lapte de corp pentru femei

10×
Victoria's Secret Coconut Passion lapte de corp pentru femei
Victoria's Secret Coconut Passion lapte de corp pentru femei
Lichidare de stoc
Economisiți
77RON

Economisiți 49%
236 ml
39RON

16,53RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VIS0837 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.10.2021

Descriere Victoria's Secret Coconut Passion
Compoziție

Oferiți-vă un strop de lux, care vă face să vă simțiți sexy. Laptele de corp Victoria's Secret Coconut Passion oferă pielii hidratarea necesară, iar parfumul cu note de cocos, de lăcrămioare și de vanilie are efecte calmante și relaxante.

Caracteristici:

  • hidratează pielea, timp de până la 24 ore
  • cu aromă caldă
  • se absoarbe rapid în piele

Aplicare:
Întindeți pe piele și masați până la absorbție.

Compoziție

Consistență
lapte

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Coconut Passion10