Victoria's Secret Amber Romance spray pentru corp pentru femei

10×
Victoria's Secret Amber Romance spray pentru corp pentru femei
Victoria's Secret Amber Romance spray pentru corp pentru femei
250 ml

Cod: VIS0834 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Descriere Victoria's Secret Amber Romance

Transformați un moment obișnuit într-unul deosebit, ca prin fluturarea unei baghete magice. Sprayul de corp pentru femei Victoria's Secret Amber Romance transmite mesajul că aventura depinde de fiecare. Tonurile amețitoare de ambră, de cireșe și de vanilie vă invită la trăiri noi.

  • parfum dulce Amber Romance, cu acorduri de fructe
  • ideal pentru femeile care doresc să se simtă cât mai sigure pe sine
  • subliniază unicitatea fiecărei zile

Compoziția parfumului
Ceața Amber Romance plutește prin aer și, printre primele tonuri, recunoașteți dulceața cireșelor roșii coapte. Suculența lor se îmbină cu păstaia exotică de vanilie și cu ambra pământie. Parfumul netradițional Victoria's Secret Amber Romance vă amintește, poate, de sărutările dulci sub un romantic apus de soare.

Compoziție

Compozitie
cires, lapte, musetel, zahar, cihlimbar, aloe vera, vanilie, lemn de santal, tonuri dulci

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Amber Romance10