Rimel pentru ochi sensibili

Cele mai vândute

Acum puteți strecura priviri captivante, printre gene perfecte, chiar dacă aveți ochii sensibili. Cu un rimel hipoalergenic, puteți prelungi și întoarce genele rapid și ușor, fără roșeață sau lacrimi! Pentru mega-gene lungi și dese, apelați la rimelul pentru ochii sensibili, de la branduri ca La Roche-Posay, Avène sau Clinique.

Cum putem folosi rimelul pentru un efect maxim?

  1. Înainte de aplicarea rimelului, folosiți un clește pentru gene.
  2. Scoateți peria rimelului din flacon, prin răsucire ușoară. Astfel, peria se încarcă, primind cantitatea optimă de produs.
  3. Așezați peria cu rimel la rădăcina genelor, cât mai aproape de pleoapă, și aplicați. Deplasați peria în zig-zag, pentru o mai bună întindere a produsului pe gene.
  4. Pe genele de sus se aplică unul sau două straturi de rimel. Astfel, genele nu vor avea inesteticele „picioare de păianjen“.
  5. Acum, rimelați și genele inferioare. Plasați un șervețel sub genele de jos, pentru a preveni imprimarea produsului pe piele.

Ați găsit cel mai bun rimel pentru ochii sensibili, cu care genele ating un maxim de lungime și volum? Nu uitați că orice produs cosmetic are o dată de expirare. În cazul rimelurilor pentru alergici, această dată este foarte importantă. Imediat ce rimelul expiră, este necesară înlocuirea sa cu unul nou.