Maybelline Lash Sensational

mascara pentru gene lungi și dese

23×
Maybelline Lash Sensational mascara pentru gene lungi și dese
Maybelline Lash Sensational mascara pentru gene lungi și dese
culoare Black 9,5 ml
37RON

Cod: MAY1684 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.07.2019
Ridicare personală
luni 01.07.2019
Maybelline Lash Sensational
culoare Black 9,5 ml | 37RON

Descrierea produsului Maybelline Lash Sensational

Gene lungi și dese cu efect de evantai, asigurate de emblematicul rimel Maybelline Lash Sensational! Peria specială, cu zece rânduri de peri captează realmente fiecare geană, o întoarce și o alungește vizibil.

Caracteristici:

  • separă perfect genele și le învelește pe întreaga lungime
  • peria curbată întoarce și separă perfect genele
  • perii deși asigură un volum maxim
  • alungește genele și are efect de lungă durată
  • testat oftalmologic - potrivit și pentru cei care poartă lentile de contact

Mod de aplicare:
Plasați peria la rădăcina genelor și periați-le în sus. Utilizați vârful periei pentru genele din colțul intern al ochilor.

Caracteristici

Culoare
negru
Rezistent la apă
nu
Tipuri de mascara
pentru alungire, pentru ochi sensibili, pentru volum

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.