Skip to main content

AvèneCouvrance mascara pentru ochi sensibili

8×
Avène Couvrance mascara pentru ochi sensibili
Avène Couvrance mascara pentru ochi sensibili
Livrare gratuită
culoare Brown 7 ml
108RON

1 de buc. în stoc | 1.542,86RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: AVE0892
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Avène de peste 90 RON și primiți livrarea gratuită la întreaga comandă.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Visați la gene lungi și dese, dar rimelul vă lasă ochii iritați și înroșiți? Rimelul Avène Couvrance este potrivit pentru ochii sensibili, chiar și dacă purtați lentile de contact. Acum puteți avea gene ca din revistele de modă. În plus, nu este cazul să vă temeți că genele rimelate se vor lipi. Din contră, acestea se vor separa frumos și vor atinge volumul dorit.

Caracteristici:

  • acoperă genele cu o culoare neagră saturată, de la rădăcini la vârfuri
  • separă genele, prevenind lipirea acestora
  • conferă genelor volumul dorit
  • alungește și fortifică genele
  • atenuează căderea genelor
  • accentuează forma ochilor

Ingrediente:

  • fără parfum
  • fără parabeni

Mod de aplicare
Gene lungi și dese la doi pași distanță. Începeți prin a peria genele cu partea dreaptă a periuței, care conferă volum. Apoi vine rândul părții curbate a periuței, datorită căreia genele dvs. devin irezistibil de lungi.

Caracteristici

Culoare
maro
Tipuri de mascara
pentru alungire, pentru ochi sensibili, pentru volum

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.