Treci la conținutul principal

Machiaj de vară 2017

Poți alege cel mai potrivit look de vară pentru orice situație. Lasă-te inspirată de modelele noastre sau experimentează propriile idei! La noi găsești toate produsele pentru un machiaj de vară în tendințe.

Machiaj de vară 2017

Cele mai hot trenduri în vara 2017:

FESTIVAL FUN: Boho-chic style

Fii starul festivalului cu un look hippies cât mai relaxat! Rochiile fluide cu motive etnice și părul lăsat liber în onduleuri lejere și naturale se potrivesc de minune cu un machiaj natural cu ochii conturați cu negru, umbre maro și buze discret subliniate de o culoare nude.

SUMMER IN THE CITY: Electric cool style

Dacă vrei să strălucești în aglomerația urbană, atunci alege un look curajos cu pleoape în culori intense, buze roz și un blush roșu . Vei fi o electric cool lady de neuitat.

SUN KISSED: Bare and bronze

Pentru a ieși în evidență vara la plajă, optează pentru un look luminos folosind bronzer. Make-upul trebuie asortat cu nuanța pielii perfect bronzate. Și nu uita de mascara waterproof!

GIRLS NIGHT OUT: The '80s are back

Anii 80 sunt din nou în tendințe și odată cu ei machiajul vibrant la party! Ochii conturați în stil cat-eye și umbriți cu glitter multicolor, buzele machiate în culori kissable și pomeții iluminați. Un look perfect pentru orice party girl.

întregul text ascundeți textul