Pleoapele umflate și pungile de sub ochi

Pleoapele umflate și pungile de sub ochi
Filtru
Interval de prețuri

la

Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   16
  •   8
  •   5
  •   1
  •   3
Cele mai vândute

Cum rezolvăm ochii umflați și pungile de sub ochi

După o noapte nedormită, nu lăsați ca pleoapele umflate și pungile de sub ochi să vă strice ziua! Înarmați-vă cu accesorii cosmetice eficiente și citiți sfaturile noastre despre cum să scăpați ușor și rapid de pungile de sub ochi.

Ce ajută împotriva edemelor de sub ochi?

Pleoapele umflate dimineața sigur nu vă înfrumusețează, așa că trebuie să le îngrijiți în mod regulat. Folosiți geluri și creme speciale pentru edemele și pungile de sub ochi, care conțin:

  • peptide – diminuează edemele, favorizează o mai bună regenerare a tenului, îi redau aspectul sănătos și întins, au efect de lifting și, ca bonus, atenuează ridurile,
  • cafeină – îmbunătățește circulația sângelui și microcirculația în piele, ajută la drenarea apei acumulate și poate chiar stimula producția de colagen,
  • acid hialuronic – hidratează pielea fină din jurul ochilor și îi menține aspectul proaspăt.

Acestea sunt ingredientele cel mai des întâlnite la cremele de ochi împotriva edemelor și a ochilor umflați. Adesea mai conțin și alte substanțe naturale pentru protejarea zonei ochilor și stimularea colagenului (de ex. retinolul) sau ingrediente cu efect de lifting.

Edemele scad și după un micromasaj al zonei ochilor, efectuat cu vârfurile degetelor. Combinați-l cu aplicarea, seara, a unui ser sau a unei creme împotriva pungilor de sub ochi. Aceste câteva minute în plus favorizează absorbția și intensifică efectele produsului aplicat.

Masajul de dimineață împotriva edemelor de sub ochi

Luați îndepărtarea fluidelor acumulate literalmente în propriile mâini. Acestea cauzează ochii umflați dimineața. Rulourile pentru masaj facial sunt perfecte în acest sens. Puteți efectua cu acestea un masaj foarte plăcut, dar eficient, pentru îmbunătățirea fluxului sanguin și a celui limfatic, diminuând astfel edemele.

Ruloul mai mic este ideal pentru pungile de sub ochi. Iar, dacă lăsați ruloul la frigider peste noapte, va avea și un efect răcoritor, care oferă calmarea necesară. Alternativ, înmuiați ruloul în apă cu gheață pe parcursul masajului.

Relaxarea pleoapelor umflate

Întotdeauna merită să aveți acasă și o mască pentru ochii umflați la trezire. Sau pentru situațiile când doriți să aveți un aspect odihnit, înaintea unui eveniment important.

  • Folosirea măștii este foarte simplă – îndepărtați folia, plasați masca sub pleoapele umflate (sau în altă parte, în funcție de tipul măștii) și lăsați substanțele active să-și facă efectul.
  • Puteți calma pleoapele umflate și cu ajutorul unor pernuțe de gel pentru ochi. Răcoarea acestora are un efect calmant.

Nu uitați că un somn odihnitor, o dietă echilibrată și un regim de lichide corect reprezintă baza. Dar, dacă edemele și pungile își fac totuși apariția, fiți pregătită. Acum aveți ac de cojocul acestora!