Treci la conținutul principal

Halloween make-up tutorial: Crazy Joker

15 octombrie 2021Notino
Se apropie Halloween, sărbătoarea tuturor celor care iubesc machiajul și petrecerile mascate! An de an, vă luați la întrecere cu prietenii: cine are cea mai bună mască? Vă ofer o sugestie de machiaj de Halloween, potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Toată lumea va recunoaște imediat, 100%, în ce personaj v-ați mascat. Puteți să vă considerați fie Joker, fie clovnul din filmul IT. În ambele cazuri, vă voi arăta cum realizați, pas cu pas, un machiaj creepy, de clovn!

Cum să fiți o party queen sau un party king de Halloween?

Mai am pentru dvs. și câteva sfaturi generale, care v-ar putea ajuta să realizați cel mai cool machiaj.

  • Indiferent cum vreți să vă machiați, cumpărați produse rezistente la apă. După câteva minute pe parchetul de dans, sigur veți aprecia că fardurile nu curg și că machiajul rezistă excelent. 
  • Pentru un efect super înfricoșător, vă puteți procura latex lichid. Acesta formează o a doua piele, pe față sau pe corp; o colorați cum doriți, după care o puteți înlătura fără probleme. 
  • Dacă doriți să vă completați machiajul cu o coafură specială, încercați, de exemplu, vopsele spray pentru păr. Este un mod rapid și eficient de a stiliza părul. 
  • Pentru un efect absolut de TOP, accentuați-vă look-ul cu lentile de contact colorate
  • Cireașa perfectă de pe tort ar fi să vă completați outfitul și machiajul cu unghii de Halloween

 

Baza

Toți clovnii au fețele albe, pe care orice fard iese mai bine în evidență. Dacă nu vreți să exagerați, folosiți un fond de ten în nuanța dvs. obișnuită, fără să omiteți, pentru uniformizare, corectorul NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop (în video este prezentată nuanța 04 Light Ivory). 

Apoi fixați totul cu un strat mai gros de pudră NYX Professional Makeup High Definition Finishing Powder, în nuanțele Translucent sau Banana (în video este prezentată nuanța Banana). 

SUGESTIE: Pentru aplicarea ideală a fondului de ten și a corectorului, recomand buretele de machiaj BrushArt Face Basic, umezit în prealabil. 

 

Conturul ochilor 

Acum începe distracția! Pentru ca ochii clovnului să arate suficient de creepy, trebuie să vă jucați puțin cu contururile de ochi. 

Începeți prin a deschide zona din jurul ochilor cu creionul pentru ochi rezistent la apă, Epic Wear Liner Stick, de la NYX Professional Makeup, în nuanța Pure White.

Apoi adăugați pe pleoapă și o culoare neagră, cu creionul de ochi de la același brand, de data aceasta în nuanța Pitch Black. Ideea este de a crea triunghiuri subțiri, care se întind de la pleoapa de sus, dincolo de sprâncene până la frunte și de la pleoapa de jos spre obraji sau chiar până la gură; alegerea vă aparține. 

SUGESTIE: „Blenduiți“ creionul de ochi cu pensula NYX Professional Makeup Pro Brush, pentru un efect blurry adecvat. 

Pentru ca ochii să arate cu adevărat intens, vă mai trebuie tușul lichid negru, NYX Professional Makeup Epic Ink. Trasați o linie pe pleoapa de sus, din colțul intern al ochiului spre cel extern, și prelungiți-o până la sprâncene. Și nu vă fie teamă, de Halloween regula este: mai mult înseamnă mai mult! Dacă aveți curaj, trasați o linie similară și pe pleoapa de jos - eu sigur aș face-o! 

 

Detaliile care fac tot farmecul! 

O dată ce ați terminat conturarea ochilor, rămâne doar rimelul. Pentru rimel, ca pentru toate celelalte produse, recomand varianta rezistentă la apă. Pur și simplu, persistă mai mult și mai bine. Eu aleg NYX Professional Makeup Worth The Hype la petrecerea de Halloween, dar nu numai. 

Ar mai trebui să stilizați puțin sprâncenele… dar cum? Aveți mai multe opțiuni. Dacă vă place efectul de laminare, pieptănați-le folosind săpunul solid pentru sprâncene, Makeup Revolution Soap Styler. În acest caz, aș efectua pieptănarea ÎNAINTE de toată operațiunea de conturare a ochilor, pentru a nu strica efectul. 

Dacă v-a epuizat conturarea ochilor și nu doriți să vă mai complicați, folosiți doar rimelul pentru sprâncene, NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara (în video este prezentată nuanța Blonde). 

Iar, dacă tot vi se pare că machiajul este prea discret, luați fără ezitare creionul negru pentru ochi și conturați cu el și sprâncenele! 

 

Vedeți că nu este nimic complicat, iar efectul este absolut divin! Dar, indiferent în cine vă transformă machiajul de Halloween, sigur veți arăta la fel de divin. Important este să vă distrați la maximum de acest 31 octombrie. 😊 

Produse

Citiți mai mult