BrushArtFace Basic burete precizie pentru fond de ten

29×
BrushArt Face Basic burete precizie pentru fond de ten
BrushArt Face Basic burete precizie pentru fond de ten
Livrare gratuită
15RON

În stoc | 15,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: BRU03930
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse BrushArt de peste 65 RON și vă oferim cadou un set de pensule.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 06.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Vă prezentăm noul dvs. aliat de nădejde, care are grijă ca fața dvs. să fie întotdeauna impecabil machiată. Buretele de machiaj BrushArt Face este moale exact cât trebuie și suficient de mare, pentru a ajuta, atât o începătoare, cât și o expertă în înfrumusețare, să reușească un machiaj perfect.

Forma de picătură a buretelui ușurează considerabil aplicarea. Cu partea mai mare întindeți perfect fondul de ten pe suprafețele mai mari ale feței, iar partea teșită și îngustată este perfectă pentru detalii, cum ar fi zona de sub ochi. Aplicarea machiajului nu trebuie să fie vreo mare filozofie. Cu acest burete, și dvs. puteți fi un make-up artist.

Caracteristici:

  • burete pentru întinderea ușoară și rapidă a fondului de ten și a altor produse de machiaj
  • încorporează bine machiajul în piele și nu lasă pete
  • buretele este suficient de moale, iar aplicarea este plăcută pentru piele
  • forma de picătură permite aplicarea pe întreaga față
  • buretele lucrează eficient cu produsele de machiaj, fără risipă

Mod de utilizare:
Înmuiați buretele BrushArt înainte de fiecare utilizare și stoarceți apa în exces. Cu ajutorul său, întindeți fondul de ten din centrul feței spre exterior și estompați. După fiecare utilizare, spălați buretele cu apă și cu un detergent adecvat și lăsați-l să se usuce.

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.