Makeup RevolutionSoap Styler săpun solid pentru sprancene

12×
Makeup Revolution Soap Styler săpun solid pentru sprancene
Makeup Revolution Soap Styler săpun solid pentru sprancene
Promoție
5 g
29RON

580,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: MUR09035 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Makeup Revolution, I Heart Revolution, Revolution PRO, Revolution Relove, XX by Revolution, Revolution Skincare, Revolution Haircare, W7 Cosmetics, Rude Cosmetics sau Makeup Makeup Obsession de peste 140 RON și primiți cadou un Mystery Bag cu produse cosmetice, în valoare de 120 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Makeup Revolution Soap Styler
Caracteristici

Cunoașteți legendarul truc hollywoodian cu săpunul, pentru aranjarea rapidă și eficientă a sprâncenelor? Inovativul săpun solid pentru sprâncene Makeup Revolution Soap Styler funcționează pe același principiu, utilizarea sa fiind și mai ușoară. Vă ajută să accentuați și să fixați perfect forma sprâncenelor, obținând astfel așa-numitul efect de laminare. În plus, dă sprâncenelor un aspect plin și stufos.

Caracteristici:

  • ajută la obținerea efectului de sprâncene laminate
  • captează perfect fiecare fir
  • fixează durabil forma sprâncenelor
  • creează un efect de sprâncene mai dese
  • dă sprâncenelor un aspect stufos
  • cu periuță și oglindă practică

Mod de utilizare:
Umeziți ușor peria inclusă, treceți-o peste săpun și apoi periați sprâncenele, dându-le forma dorită. Pentru o fixare și mai puternică a sprâncenelor, folosiți peria uscată.

Caracteristici

Efect
rezistent

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Soap Styler7