NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stopcorector lichid

11×
NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop corector lichid
NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop corector lichid

Descrierea produsului NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop
Caracteristici

Acoperă imperfecțiunile, accentuează atuurile și trăsăturile naturale ale feței și iluminează tenul - toate acestea sunt atributele corectorului lichid NYX Professional Makeup Can‘t Stop Won‘t Stop. Este foarte pigmentat, de aceea acoperă excelent coșurile și alte imperfecțiuni. Este minunat și la iluminarea zonei obosite de sub ochi și, în plus, se usucă producând un finisaj mat, deci arată mereu natural.

Corectorul multifuncțional Can‘t Stop Won‘t Stop este disponibil într-o gamă largă de nuanțe, pe care le puteți combina după dorință, pentru a crea o nuanță personalizată, specială pentru dvs. Rezistă pe piele până la 24 de ore, iar dvs. vă puteți bucura de un aspect perfect întreaga zi.

Caracteristici:

  • permite acoperirea completă a imperfecțiunilor
  • rezistă pe față până la 24 de ore
  • iluminează zona obosită de sub ochi
  • accentuează contururile naturale ale feței
  • se usucă producând un finisaj mat
  • are o consistență lichidă lejeră
  • produs vegan

Aplicare:
Tapotați ușor sub ochi, pe coșuri și pe celelalte imperfecțiuni ale tenului și întindeți folosind buretele sau pensula pentru corector.

Sfat Notino:
Pentru un ten perfect fardat, folosiți corectorul împreună cu fondul de ten și pudra din gama NYX Can‘t Stop Won‘t Stop.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
corector

Despre brand NYX Professional Makeup

p>Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop11