Vichy Deodorant antiperspirant roll-on impotriva petelor albe si galbene

4×
Vichy Deodorant antiperspirant roll-on impotriva petelor albe si galbene
Vichy Deodorant antiperspirant roll-on impotriva petelor albe si galbene
Economisiți
59RON

Economisiți 20%
50 ml
47RON

94,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VCH1257 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Vichy Deodorant
Caracteristici

Vă plac ținutele albe și negre și căutați o protecție eficientă împotriva transpirației, care să nu lase urme nedorite pe haine? Cea mai bună soluție este antiperspirantul roll-on contra petelor albe și galbene, de la Vichy. Împiedică eficient formarea transpirației timp de până la 48 de ore, lasă axila proaspătă și hidratată și, în plus, nu lasă pete pe haine.

Caracteristici:

  • previne transpirația, până la 48 de ore
  • nu lasă pete nici pe hainele albe, nici pe cele galbene
  • hidratează axilele și le menține înviorate
  • se usucă foarte repede pe piele
  • potrivit pentru femei și bărbați

Ingrediente:

  • apă termală de la Vichy – calmează și hrănește tenul
  • fără alcool
  • hipoalergenic

Aplicare:
Se folosește dimineața după duș. Se aplică pe axilele curate, uscate și neiritate și se lasă să se usuce înainte de a vă îmbrăca.

Caracteristici

Tipul ambalajului
roll-on
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Deodorant4