Ulei de cocos

Ai ales
  • De cocos
Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   2
  •   2
  •   1

Uleiul de cocos nu este numai un mare ajutor în bucătărie! Este potrivit pentru îngrijirea feței, a corpului și a părului! Este bogat în vitamine și antioxidanți și este suportat bine, inclusiv de pielea sensibilă sau eczematoasă. Află despre efectele uleiului de nucă de cocos!

Ulei de cocos pentru păr

Uleiul de cocos se poate folosi la împachetări pentru păr, înainte de spălare. Este ideal pentru părul deteriorat, creț, uscat sau casant. Hrănește fibra părului și împiedică ruperea acestuia și despicarea vârfurilor. Părul devine ușor de pieptănat, neted și strălucitor. De asemenea, are efecte benefice asupra scalpului, reduce căderea părului și te scapă de mătreață.

Ulei de cocos pentru ten

Ai o piele sensibilă și uscată sau suferi de eczemă atopică sau de acnee? Atunci, uleiul de cocos este perfect pentru tine! Este absorbit perfect în piele, care devine fină și moale, fără o peliculă uleioasă. Protejează pielea împotriva înghețului, împiedicând uscarea sa. Și nu numai atât! Uleiul de cocos este perfect pentru gene, previne căderea și favorizează creșterea acestora. Este, de asemenea, un excelent demachiant.

Ulei de cocos pentru corp

Uleiul de nucă de cocos este potrivit pentru pielea întregului corp. O catifelează şi o hrănește. Din cauza procentului ridicat de antioxidanți, este, de asemenea, frecvent utilizat la plajă, favorizând bronzarea. Totodată, previne formarea vergeturilor în timpul sarcinii și are un efect benefic împotriva celulitei. Poate fi utilizat la masaj.

La Notino găsești ulei de cocos bio de la Saloos, Soaphoria și altele, la prețuri uimitoare