Cremă pentru tatuaje

Cremă pentru tatuaje

Protejați-vă tatuajul împotriva estompării și răsfățați-vă pielea! Folosiți în mod regulat creme pentru îngrijirea tatuajelor, cu efecte calmante și hidratante și creme solare pentru tatuaje, care protejează pielea față de radiațiile UV. Nu vă îngrijorați în legătură cu alegerea cremei pentru tatuaje. Aveți încredere în produsele de calitate din oferta notino.ro, care mențin nuanța saturată a tatuajelor.

De ce folosim o cremă hidratantă pentru tatuaje?

  • Hidratează, catifelează și netezește pielea.
  • Hrănește pielea.
  • Calmează pielea iritată.
  • Menține saturația culorilor.

Nu uitați nici de crema de plajă pentru tatuaje!

Pielea tatuată trebuie protejată împotriva influențelor nocive din mediu – mai ales împotriva soarelui, care distruge pigmenții tatuajului. De aceea, aplicați pe tatuaj o cremă solară cu factor de protecție UV înalt, care menține saturația culorilor și previne degradarea pielii.

Cât de des trebuie să ungem tatuajul?

Tatuarea perturbă epiderma, care trebuie să se regenereze. Pentru aceasta necesită hidratare suficientă, pe care i-o oferă o cremă post-tatuaj bună. Pielea nu are voie să se usuce, dar nici să fie prea unsuroasă.

  • Prima săptămână după tatuare, hidratați pielea de 2–4 ori pe zi. Este perioada sa de maximă sensibilitate, când trebuie să se regenereze.
  • În a doua și a treia săptămână, ungeți doar dimineața și seara sau după caz.

Alegeți produse de la Tannymax, House 99 sau Captain Fawcett și veți avea un tatuaj frumos și o piele sănătoasă.