SwissdentExtreme pasta intensa de albire a dintilor

6×
Swissdent Extreme pasta intensa de albire a dintilor
Swissdent Extreme pasta intensa de albire a dintilor
Economisiți
54RON

Economisiți 40%
50 ml
32RON

64,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SWD0084 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 25.09.2021

Descriere Swissdent Extreme
Caracteristici

Consumul frecvent de cafea, de ceai și de vin sau fumatul pot lăsa pe dinți o pigmentare nedorită. Specialiștii elvețieni au dezvoltat pentru astfel de situații pasta de dinți Swissdent Extreme, cu efect intens de albire. Oferă dinților o albire eficientă și este foarte blândă, fără a utiliza silicați cu abrazivitate ridicată.

Formula extra eficientă a pastei Swissdent Extreme se bazează pe o doză dublă de enzime naturale, din ananas și din papaia, care elimină eficient placa și colorarea superficială a dinților. Peroxidul de calciu micronizat, cu o concentrație sigură de 0,1 %, acționează la suprafață și între cristalele smalțului, decolorând moleculele de pigment, care devin transparente. Adaosul de coenzima Q10 și vitamina E revitalizează și îngrijește gingiile. Aroma intens mentolată a pastei reîmprospătează respirația, ore în șir.

Caracteristici:

 • albește delicat dinții colorați în exces
 • înlătură pigmenții de culoare de la cafea, de la vin și de la tabac
 • protejează împotriva formării cariilor dentare
 • revitalizează și îngrijește gingiile
 • abraziune foarte scăzută RDA 40
 • aromă intensă de mentă

Ingrediente:

 • peroxid de calciu micronizat 0,1 % - decolorează pigmenții
  de pe suprafața dinților și dintre cristalele smalțului
 • enzime naturale de fructe: papaină și bromelaină - înlătură stratul de
  proteine de pe suprafața dentară, inclusiv placa și colorația externă
 • 1180 ppm fluor - crește rezistența smalțului dentar
 • coenzima Q10 și vitamina E – stimulează sănătatea gingiilor
 • bicarbonat de sodiu – neutralizează acizii care cauzează cariile dentare
 • nu conține SLS

Aplicare:
Aplicați pasta pe periuță și periați dinții, cu mișcări circulare. Apoi scuipați excesul de pastă și lăsați restul să acționeze încă scurt timp în gură. Apoi clătiți temeinic gura cu apă.

Sfat Notino:
Pentru rezultate optime, curățați dinții de 3× pe zi, timp de 2 minute, ideal cu periuța de dinți Swissdent Profi. Puteți completa rutina de îngrijire cu apa de gură Swissdent Extreme, cu efect de albire.

Compoziție completă

AQUA, HYDRATED SILICA, GLYCERIN, SORBITOL, ALUMINUM HYDROXIDE, MENTHA PIPERITA OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, SODIUM BICARBONATE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, ZINC CITRATE, CALCIUM PEROXIDE, BROMELAIN, SODIUM CHLORIDE, LACTOSE, CALCIUM CARBONATE, CALCIUM HYDROXIDE, SODIUM SACCHARIN, METHYLPARABEN, PAPAIN, UBIQUINONE, TOCOPHERYL ACETATE, LIMONENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE CI 77891. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Efect
albire
Substanțe active
coenzimă Q10, vitamina E

Am scris despre Swissdent Extreme
Articole

Despre brand Swissdent

Cosmetica Swissdent | Cosmetica dentară elveţiană se numără printre cele mai eficiente produse de albire a dinţilor, fiind adesea recomandată de către stomatologi. Produsele sunt rezultatul celor mai moderne experimente de durată.
Preparatele conţin formule naturale eficiente, din enzimele papaină şi bromelaină. În combinaţie cu peroxidul de calciu, formează un sistem de albire perfect. Pastele de dinţi sunt foarte uşoare, având un coeficient de abraziune scăzut. Enzimele conţinute dizolvă pigmenţii coloraţi de la suprafaţa dinţilor. Preparatele mai conţin peroxizi, coenzima Q10 şi vitamina E. Peroxizii reduc semnificativ petele colorate, coenzima Q10 ajută la vindecarea paradentozei, iar vitamina E ajută la menţinerea sănătăţii gingiilor.

Rating Swissdent Extreme6