Treci la conținutul principal

Schwarzkopf Professional Vopsele de păr

 Vopsele de păr permanente IGORA

 De zeci de ani, coloriștii din întreaga lume au încredere în vopselele IGORA Royal. Vopselele au pășit în noul deceniu cu ambalaje modernizate și ecologice, precum și cu o gamă de nuanțe simplificată. Descoperiți performanțele de colorare ridicate ale vopselelor IGORA ROYAL, nuanțele super reci de blond IGORA ROYAL Highlights și nuanțele moderne vibrante, după șuvițarea cu IGORA ROYAL Fashion Lights. Pentru clientele mature și sigure pe sine, gama oferă nuanțele IGORA ROYAL Absolutes, cu acoperire 100 %, iar, pentru accentuarea temporară a părului alb, nuanțele IGORA ROYAL Silver Whites. Alegerea ideală pentru o colorare rapidă o reprezintă nuanțele IGORA COLOR10, cu durata de acționare de 10 minute; pentru decolorare, gama IGORA Vario Blond deschide culoarea părului cu până la 8 nuanțe, cu mai puține fire rupte.

întregul text ascundeți textul

 Vopsele de păr demipermanente și semipermanente Schwarzkopf Professional 

 Vopselele IGORA Vibrance oferă un sistem de culori demipermanente. Paleta de nuanțe o copiază pe cea a vopselelor permanente IGORA, de aceea sunt excelente pentru o aplicare duală sau individuală sau pentru o colorare de scurtă durată. Datorită noului complex hidratant cu AQUAXYL™, părul dvs. este hrănit și hidratat pe toată durata vopsirii.

 Sistemul de măști nuanțatoare Chroma ID dispune de o paletă de nuanțe discrete și intense, care oferă părului, pe lângă împrospătarea ușoară și rapidă a culorii, o îngrijire în profunzime. Un alt sistem de colorare semipermanentă este oferit de spumele IGORA Expert Mousse, cu 16 nuanțe combinabile și cu posibilitatea unei utilizări facile, din confortul casei dvs.

întregul text ascundeți textul