Schwarzkopf Professional Blondme crema decoloranta pentru par blond

2×
Schwarzkopf Professional Blondme crema decoloranta pentru par blond
Schwarzkopf Professional Blondme crema decoloranta pentru par blond
45RON
75,00RON / 100 ml, incl. TVA
culoare L - Ice 60 ml
Cod: SCW2946 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 22.06.2021

Descriere Schwarzkopf Professional Blondme
Caracteristici

Vopseaua de păr Schwarzkopf Professional Blondme conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic.

Caracteristici:

  • pentru un păr sănătos și neted la atingere
  • decolorează cu câteva tonuri
  • acoperă firele albe
  • pentru uz profesional

Cum se utilizează:
Numai pentru uz profesional. Se amestecă într-un bol cu emulsia activatoare (nu este inclusă) și se urmează instrucțiunile de utilizare.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Notă importantă

Numai pentru uz profesional. A se citi cu atenție instrucțiunile de utilizare. A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Poate provoca o reacţie alergică. Acest produs nu este destinat utilizării la persoanele cu vârsta sub 16 ani. Tatuajele temporare cu „henna neagră” vă pot crește riscul de alergie. Nu vă colorați părul dacă: — aveți o erupție pe față sau aveți scalp sensibil, iritat sau cu leziuni, — ați avut vreodată orice reacție după colorarea părului, — ați avut în trecut o reacție la un tatuaj temporar cu „henna neagră”. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul. A nu se utiliza la vopsirea genelor și sprâncenelor. A se clăti bine părul după aplicare. A se purta mănuși de protecție.

Întregul text

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Utilizare
Vopsele de păr profesionale
Culoare
blond

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Blondme2