Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blondculoare par

Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond culoare par
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond culoare par
Livrare gratuită
Cool Lift 60 ml
41RON

Cod: SCW0595 | În stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond
Caracteristici

Vopseaua de păr Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic.

Caracteristici:

  • decolorează cu câteva tonuri
  • pentru un păr sănătos și neted la atingere
  • adaugă strălucire părului mat

Cum se utilizează:
Numai pentru uz profesional.

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

tracking pixel