Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance lotiune activa cu textura de gel

Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance lotiune activa cu textura de gel
Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance lotiune activa cu textura de gel
1,9% / 6 Vol. 1000 ml
32RON

3,20RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW07128 | În stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 17.05.2021

Descriere Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance
Caracteristici

Emulsia activatoare Schwarzkopf Professional IGORA Royal IGORA Royal este un produs indispensabil pentru vopselele de păr permanente și semi-permanente.

Caracteristici:

  • acționează ca un agent oxidant, în procesul de colorare a părului
  • prelungește intensitatea culorii
  • pentru amestecarea cu vopseaua de la aceeași linie de produse

Cum se utilizează:
Se amestecă cu vopseaua în proporția corectă. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti imediat și temeinic cu apă. Se vor urma instrucțiunile incluse. Se vor purta mănuși de protecție adecvate. Numai pentru uz profesional.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance