Perii și pensule pentru sprâncene

Perii și pensule pentru sprâncene
Filtru
Cele mai vândute

De ce să ne procurăm o perie și o pensulă pentru sprâncene

Vă machiați sprâncenele imediat după aplicarea fondului de ten? Nu e de mirare. Sprâncenele au un efect decisiv asupra impresiei pe care o lasă chipul nostru, de aceea, nici acasă, nici în călătorii, nu vă puteți lipsi de periile și de pensulele pentru sprâncene.

Perierea sprâncenelor

  • Spirala și peria pentru sprâncene au două utilizări principale. În primul rând, spirala sau peria clasică piaptănă și disciplinează sprâncenele în forma dorită. În al doilea rând, este utilă după aplicarea fardului, a pomezii sau a unui creion de sprâncene. Obțineți astfel o ușoară estompare și creați un aspect natural. În plus, datorită sârmei din interior, peria spiralată pentru sprâncene poate fi îndoită în unghi la mijloc, pentru o manevrare mai confortabilă.

Sfat: Pentru crearea unor sprâncene cu aspect stufos și trendy, pieptănați firele sprâncenelor în sus, spre tâmple și fixați.

Sfat 2: Folosiți spirala și pe post de perie pentru gene – de exemplu, la pieptănarea acestora înainte de aplicarea rimelului.

  • Pieptenul pentru sprâncene este excelent mai ales pentru disciplinarea arcului, înaintea modelării ulterioare. În plus, îl puteți folosi la rimelarea genelor. Eliminați cu ușurință excesul de culoare lipită de ele și separați frumos genele.

Vopsirea sprâncenelor

  • Pensula pentru sprâncene servește la aplicarea fardurilor, a gelului pigmentat sau a pomezii pentru sprâncene. Această pensulă plată, cu capăt teșit, este ideală pentru aplicări precise, pe zone mici sau pentru a desena fire individuale. Pensula miniaturală pentru sprâncene face parte în mod obișnuit din paletele de sprâncene, foarte populare printre cliente.

Totul într-unul singur

Faceți economie de spațiu în geanta de cosmetice? Pensula cu perie pentru sprâncene 2 în 1 reprezintă o soluție practică. Cu un singur instrument, rezolvați complet modelarea sprâncenelor. Dacă doriți o formă cu adevărat perfectă, alegeți un kit de sprâncene care conține o pensulă pentru sprâncene și șabloane. Cu acestea realizați sprâncene simetrice, cu aspect profesional.

Odată cumpărată, peria sau pensula pentru sprâncene durează ani de zile. Este suficient să le curățați cu regularitate. Calea spre sprâncenele mult visate începe cu perii și pensule de calitate. Alegeți-le pe cele mai bune!