Artdeco Lash Brush perie pentru gene

4×
Artdeco Lash Brush perie pentru gene
Artdeco Lash Brush perie pentru gene
perie pentru gene

Cod: ART2217 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Artdeco Lash Brush

Peria profesională pentru gene și sprâncene asigură o machiere rapidă și facilă. Subliniați trăsăturile frumoase ale feței și faceți impresie, cu un machiaj fără cusur.

Caracteristici:

  • desparte perfect genele sau conturează sprâncenele
  • netezește toate firele de păr în direcția dorită
  • potrivită și pentru înlăturarea excesului de pudră de pe sprâncene
  • produs din fibre sintetice

Mod de utilizare:
Peria se folosește pe gene imediat după aplicarea rimelului, înainte de uscarea acestuia. Genele lipite între ele se despart, iar peria se șterge imediat. Pentru sprâncene, se parcurge arcul sprâncenei cu peria, netezind delicat firele.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Lash Brush4