Descrierea produsului NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
Caracteristici

Rujul NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.

Caracteristici:

  • textură cremoasă
  • efect mat
  • rezistență de lungă durată

Cum se utilizează:
Se aplică un strat uniform de culoare pe buze, folosind aplicatorul.

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
mat

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream