NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream ruj lichid mat, cu textură lejeră

23×
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream ruj lichid mat, cu textură lejeră
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream ruj lichid mat, cu textură lejeră

Descriere NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
Caracteristici

Îndrăgostiți-vă de nuanțe unice, inspirate de marile metropole. Rujul lichid mat NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream vă cucerește definitiv. Deși are o textură foarte lejeră, este intens pigmentat și are o persistență durabilă.

Realizează un finisaj mat superb, dar, cu toate acestea, este foarte plăcut pe buze și nu usucă, ba, din contră, lasă buzele moi, frumoase și parfumate dulce. Încercați-l și veți înțelege imediat de ce este un bestseller al brandului NYX.

Caracteristici:

  • creează pe buze un finisaj mat extraordinar
  • buzele capătă un aspect „nud“ intens
  • este rezistent la transfer și la ștergere
  • lasă buzele moi și frumoase
  • textură ușoară, catifelată și cremos-pudrată
  • cu un parfum plăcut și dulce

Aplicare:
Se aplică pe buze cu aplicatorul inclus. Pentru un machiaj precis, conturați mai întâi buzele cu un creion.

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
mat

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream23