NYX Professional Makeup Pore Filler baza pentru machiaj

5×
NYX Professional Makeup Pore Filler baza pentru machiaj
NYX Professional Makeup Pore Filler baza pentru machiaj
culoare 01 20 ml

Cod: NYX02030 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
15% reducere la cosmetice! Folosiți codul 15notino în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere NYX Professional Makeup Pore Filler
Caracteristici

Fondul de ten arată bine doar pe un ten neted, fără pori dilatați. Baza de machiaj NYX Professional Makeup Pore Filler reduce porii, nivelează micile imperfecțiuni ale tenului și îl netezește. Ca rezultat, fondul dvs. de ten nu doar că va arăta minunat, ci va rezista și mai mult.

Caracteristici:

  • Pregătește pielea pentru aplicarea fondului de ten
  • diminuează porii și netezește tenul
  • lasă tenul neted
  • prelungește rezistența fondului de ten
  • efect matifiant pentru ten

Ingrediente:

  • vitamina E – minimizează porii dilatați, netezește denivelările tenului și pregătește fața pentru aplicarea fondului de ten

Mod de aplicare:
Se aplică pe tenul curat și se întinde foarte bine. Apoi se aplică fondul de ten.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Pore Filler5