NYX Professional Makeup Born To Glow paletă de iluminatoare

NYX Professional Makeup Born To Glow paletă de iluminatoare
NYX Professional Makeup Born To Glow paletă de iluminatoare
culoare 01 6 x 4,8 g

Cod: NYX02470 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino8 în coșul de cumpărături și primiți 8% reducere la toate produsele pentru femei. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului NYX Professional Makeup Born To Glow
Caracteristici

Cu paleta de lux NYX Professional Makeup Born To Glow se poate crea un fond de ten perfect, ca de la un artist în fond de ten.

Caracteristici:

  • rafinează și iluminează chipul
  • iluminator, blush și bronzer într-unul singur
  • înfrumusețează tenul, în general
  • dă farmec feței

Cum se utilizează:
Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

Caracteristici

Efect
iluminator

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Born To Glow