Matrix Biolage Sunsorials

masca pentru par expus la soare

Matrix Biolage Sunsorials masca pentru par expus la soare
Matrix Biolage Sunsorials masca pentru par expus la soare
150 ml
57RON

Cod: MTX1861 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin două produse din brandul Matrix colecția Biolage și primiți cadou o geantă de cosmetice și un balsam mini Matrix Hydra Source la 50 de ml.
Coletăria
miercuri 19.06.2019
Ridicare personală
joi 20.06.2019
Matrix Biolage Sunsorials
150 ml | 57RON

Descrierea produsului Matrix Biolage Sunsorials

Masca pentru păr Matrix Biolage Sunsorials asigură părului expus la soare îngrijirea adecvată și îl repară în mod eficient.

Caracteristici:

  • regenerează părul în profunzime
  • regenerează părul, după expunerea la apă sărată sau clorurată
  • întărește firul de păr

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul.

Caracteristici

Efect
Protecție solară a părului
Tipuri de păr
Îngrijire păr expus la soare, Îngrijire păr subțiat și căderea părului

Despre brand Matrix

Cosmeticele Matrix |Matrix reprezintă una dintre mărcile de îngrijire a părului cele mai renumite pe mapamond. A fost fondată în anul 1980 în Statele Unite, de către soții Arnie și Sydell Miller, grupa de clienți țintă fiind saloanele de frumusețe, stiliștii, artiștii în machiaj etc. Această cosmetică de înaltă calitate este acum accesibilă și publicului larg.
În oferta firmei Matrix găsiți produse pentru toate tipurile de păr. Nu contează dacă aveți părul gras, deteriorat, uscat, casant sau cu vârfurile despicate – cu ajutorul șampoanelor, al balsamurilor, al uleiurilor revitalizante și al celorlalte produse Matrix, părul îşi va recăpăta rapid sănătatea și frumusețea. Nu mai este necesar să adăugăm că Matrix oferă soluții și pentru persoanele care suferă de mătreață sau de căderea părului.
Un capitol de sine stătător îl reprezintă produsele de styling. Matrix prezintă pe piaţă o gamă completă de fixative, paste de modelare, spume de fixare, sprayuri și alte produse interesante, care vă dau posibilitatea de a vă stiliza o coafură modernă și frumoasă, chiar și acasă. Este suficient să dați frâu liber fanteziei și creativității proprii.
Matrix se mândrește cu faptul că folosește cele mai moderne tehnologii la dezvoltarea produselor sale. Fiecare este conceput în așa fel încât să obțineți rezultate profesionale, chiar și fără cunoștințe în domeniu. Matrix oferă stiliștilor profesioniști posibilitatea de a participa la un program de formare unic. Nu e de mirare că, pe piața americană, Matrix a devenit numărul unu pe segmentul său.
Brand-ul Matrix îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să încerce produsele de îngrijire a părului folosite de stelele de la Hollywood, de cei care nu doar încearcă, ci și poartă coafuri originale și de cei care caută calitate la un preț rezonabil.