Biolage

Despre brandul Biolage

Profesional de la natură. Onest din convingere. Acesta este brandul Biolage, care combină în produsele sale ingrediente pe bază de plante și bogata experiență a maeștrilor stiliști. Produsele Biolage excelează prin eficiență, dau rezultate excelente și sunt blânde cu părul. 

 

Arnie Miller, fondatorul Biolage, a venit în 1990 cu ideea folosirii forței naturii pentru nutriția și protecția părului. Valorile brandului provin din credința în naturalețe, în sustenabilitate, în onestitate și în sănătate. Un accent deosebit este pus pe utilizarea materialelor naturale și pe protejarea mediului. 

Pentru și mai multe ingrediente naturale, flacoane reciclate și ingrediente biodegradabile, încercați gama Biolage R.A.W. - real, authentic, wholesome. Este o alegere excelentă pentru toți pasionații de ecologie, care își doresc în același timp și un păr perfect.

Împreună cu gama Biolage R.A.W., clienții adoră șamponul Biolage Essentials VolumeBloom, care conferă volum și celui mai subțire păr, balsamul BiolageEssentials HydraSource, care hrănește și hidratează părul în profunzime sau gama Biolage Keratindose, pentru păr sensibil.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute