Marc Jacobs Daisy Loveeau de toilette pentru femei

Marc Jacobs Daisy Love eau de toilette pentru femei
Marc Jacobs Daisy Love eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
459RON

Economisiți 36%
100 ml
292RON

Cod: MAJ0685 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.02.2020
Ridicare personală
joi 27.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Marc Jacobs Daisy Love
Compoziție

Apa de toaletă Daisy Love, de la Marc Jacobs este întruchiparea dragostei de viață, în cea mai pură formă. Trăiește din plin sentimentul de dragoste și fericire absolută, cu acest unic parfum feminin.

  • o esență proaspătă, floral lemnoasă
  • pentru femeia tânără și optimistă
  • potrivit pentru zi

Compoziția parfumului
Încă de la început, te va vrăji acordul zemos de dude. Inima este compusă din note florale delicate de margaretă, subliniate senzual de accente lemnoase și de moscul de cașmir de la bază.

Povestea parfumului
Daisy Love, lansat în anul 2018, este o interpretare modernă a legendarului parfum Daisy. Rezonează cu valorile tinerei generații actuale: libertate, descătușare și exprimarea propriei individualități. Ca şi predecesorul său, Daisy Love a fost creat de celebrul parfumier Alberto Morillas.

Compoziție

Note varf
duda
Note inima
margareta
Note baza
casmir mosc, lemn
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Marc Jacobs

Designerul american Marc Jacobs transcende limitele modei universale, de peste un sfert de secol. Creațiile sale sunt unice, imprevizibile și pline de inspirație. Secretul succesului său constă în curajul de a înota împotriva curentului și de a descoperi frumuseți neașteptate.

Marc Jacobs s-a născut în anii ’60, la New York și a studiat la Parson's School of Design. În 1986 lansa deja prima colecție care-i purta numele, iar un an mai târziu a devenit cel mai tânăr designer premiat din lume. Anii ‘90 i-au adus lui Marc Jacobs succes după succes. A fondat primul brand propriu, iar ulterior a fost numit Director de Creație al casei de modă Louis Vuitton, unde a creat și a prezentat prima colecție pret-a-porter din istoria companiei. Din anul 2013 se dedică exclusiv creațiilor proprii.

Stilul său unic a pătruns treptat și în universul frumuseții. Și aici, Marc Jacobs consideră că parfumul, la fel ca și moda, poate și trebuie să exprime individualitatea și personalitatea celui care-l folosește. Fiecare parfum Marc Jacobs este excepțional și surprinzător, un simbol al adevăratului lux. Printre creațiile sale emblematice se numără parfumul Marc Jacobs Daisy, cu faimosul său flacon decorat cu flori și recentul succes Marc Jacobs Decadence, al cărui flacon ca o poșetă verde smarald, decorată cu un lanț auriu, simbolizează opulența Glamour.

Rating Marc Jacobs Daisy Love